perjantai 9. joulukuuta 2011

"Mikä ravitsee minua, tuhoaa minut."


Työnnän sormeni kurkkuuni vanhasta tottumuksesta. Kutittelen kitalakeani ja vedän samaan aikaan vatsaa sisään. Oksennus ryöpsähtää ulos vaivattomasti kuten aina ennenkin. Huuhtelen käteni välissä ja toistan saman seitsemän kertaa. Lopuksi hinkkaan kaiken saastan saippualla pois käsistäni. Toisin kuin useimmat luulevat, vessassa ei juurikaan haise. Puhdistauduin niin pian syömisen jälkeen ettei minun tarvinnut oksentaa ulos puolisulanutta, hapanta mössöä. Ruoka oli lähes siinä muodossa kuin se oli paketissakin, joskin pureskeltuna. Se tuli ulos klimppeinä, kuten aina silloin kun en ole juonut tarpeeksi vettä. Mutta olen jo tottunut siihen.

Miksi oksennan?
Miksi heitän rahaa ja ruokaa hukkaan?
Miksi syön jos oksennan kuitenkin?

Joinain hetkinä itsekurini murenee kasaan. Silloin syön, syön ja syön. Ja minun on pakko paikata sitä virhettä, rankaista itseäni jotenkin, saada kaikki lika siivottua ulos ruumiistani. En saisi myrkyttää itseäni ylimääräisillä kaloreilla, tiedän sen.

En minä huvin vuoksi oksenna. Teen sitä koska on pakko. Muuten en selviä. Lihoisin, paisuisin, kasvaisin, pyöristyisin, venyisin, viruisin ja vanuisin loputtomiin. Ihoni alkaisi olla liian kireä ja minun olisi pakko leikata se taas auki tunteakseni oloni mukavaksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kauheeta ! Tiedätkö miltä enään tuntuu elää normaalisti ? Mie en voi tuolle asiallesi mitään, voin vaan sanoa että hae neuvoa ennekuin on liian myöhäistä. Vannon käsi raamatulla, että siulla on tuosta tuhat kertaa parempi olo kuhan hankit apua ja pääset sairaudesta yli. On järkyttävää lukea miten tuo sairaus mistä koulussa ollaan kerrottu saa oikeesti pauloihinsa...mielesikin on mennyt sairauden mukana, ole vahva ja hae heti apua ! Siun on taisteltava tuota sairautta vastaan, et oo oma ittes...kukaan ihminen ei ole oikeasti tuollainen, joka nauttii siitä että on tyhjä vatsa ja oksentaa ymt.

Anonyymi kirjoitti...

et voi olla oikeesti onnellinen jos olet noin laiha. ja sanoit haluasi olevasi kaunis - olet varmasti miljoona kertaa kauniimpi jos olisit normaalipainoinen. laihuus ei tee ihmisestä kaunista, ja toi menee jo yli. en voi uskoa, että on ihanaa olla anorektikko.

Anonyymi kirjoitti...

normaalipainoinen tarkoittaa ihan paskaa, pitää olla hyvässä fyysisessä kunnossa, lihaksia että pystyy itseään sekä luustoaan liikuttamaan, painolla ei silloin ole väliä sillä bodaritkin voivat painaa vaikka kuinka paljon ja olla ihannepainon ulkopuolella mutta olla erittäin terveitä, kehonpainoliikkeitä ja paljon ruokaa! muista hiilarit(näissä kuituja myös) eikä liikaa rasvaa(tukkii suonia) :)

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat niiiiin kauniisti aina! Mulla on nyt just ihan sama tilanne... Vinkkejä laihtumiseen saa antaa mulle! ��